طرز تهیه حلقه مرغ با تصاویر،بهترین غذا برای مهمانی های شما

بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما

نویسندگان

آخرین نطرات کاربران

shayan - سلام عزیزم عیدتون مبارک خوشحال میشم به وبم سر بزنی و نظر بدی
اگ دوست داشتی لینکم کن خبر بده تا لینکت کنم
http://esh09216703382.loxblog.com/

خوشحال میشم به چت رومم بیای درجه هم میدم
http://www.arestarchat.ir
- 1394/1/8
سلام دوست عزیزم - سلام دوست عزیزم
واقعا وبلاگ قشنگی داری
منتظر مطالب بعدی هستیم
- 1393/7/24
سلام دوست عزیزم - سلام دوست عزیزم
واقعا وبلاگ قشنگی داری
منتظر مطالب بعدی هستیم
- 1393/7/24

امکانات جانبی

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 16
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 19
بازدید ماه : 19
بازدید کل : 29035
تعداد مطالب : 18
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1






طرز تهیه حلقه مرغ با تصاویر،بهترین غذا برای مهمانی های شما

بازدید: 705

طرز تهیه حلقه مرغ با تصاویر،بهترین غذا برای مهمانی های شما

طرز تهیه حلقه مرغ با تصاویر: یادگیری پخت حلقه مرغ که یک غذا با تزیین زیبا و طعم عالی برای سفره های مهمانی شماست .

طرز تهیه حلقه مرغ با تصاویر

موادلازم :

1. حدود 2پیمانه آرد

2. 1ق م مایه خمیر فوری

3. 1ق م شکر

4. 1ق م نمک

5. روغن 3ق س

6. آب ولرم حدود نصف پیمانه

 

مواد میانی :

1. سینه مرغ ریز شده 1عدد

2. پیازچه وریحان خرد شده کمی

3. پیاز خرد شده 1عدد سیر 1حبه

4. فلفل دلمه ای رنگی به میزان لازم

5. پنیر خامه ای 100 گرم

6. پنیر چدار 3ق

7. پنیر پستو کمی

 خوب خمیر را اول آماده میکنیم آرد نمک وشکر ومایه خمیر فوری را کمی مخلوط بعد روغن را اضافه میکنیم بعد آرام آب را اضافه کرده تا حدی که خمیر بشه اگه سفت بود مقدار آب را بیشتر کنید بعد خوب ورز میدیم 1ساعت بهش استراحت میدیم .

بعد از1 ساعت خمیر را به صورت دایره باز کرده

وبرش میدیم مثل عکس زیر


 

ودر سینی چرب شده میذاریم بصورت شکل زیر میذاریم

بعد پباز را تفت میدیم

 

سینه مرغ را ریزکرده با نمک وفلفل مزه دار میکنیم وبا 1حبه سیر رنده شده به پیازها اضافه میکنیم

 

حالا فلفل دلمه ای رنگی خرد شده وریحان وپیازچه خرد شده را هم اضافه میکنیم

 

پنیرها را داخل ظرفی ریخته

حالا مواد پخته شده را به پنیرمون اضافه میکنیم


 

موادرا روی خمیر پهن شده مثل تصویر زیر میریزیم

 

ونوک مثلثها رو به زیر خمیر میبریم ودر آخر با زرده تخم مرغ رومال میکنیم وکنجد میپاشیم

 

و در فر 200 درجه بمدت 20 دقیقه قرار می دهیم.

 

منبع : دلگرم

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: دو شنبه 21 مهر 1393 ساعت: 5:25 منتشر شده است
نظرات()

20 فوت مهم آشپزی که نمی دانید

بازدید: 188

20 فوت مهم آشپزی که نمی دانید!

سرآشپزهای معروف این نكته‌ها را رعایت می‌كنند و به همین دلیل آشپزی آنها همیشه مثال‌زدنی است.

1 - اگر کاهو تلخ است، می‌توانید آن را چند دقیقه‌ای (حدودا 15 دقیقه) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهید.

2 - میوه‌های قرمزرنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در یخچال قرار دهید تا زمان بیشتری سالم بمانند و لهیده نشوند.

3 - همیشه سیب را داخل نایلون پلاستیكی درباز در یخچال قرار دهید. سیب گازی از خود متصاعد می‌كند كه به بهتر رسیدن سایر میوه‌ها و سبزی‌ها كمك خواهدكرد، بنابراین اگر میوه نرسیده‌ای دارید،‌ از سیب برای رسیدن سریع‌تر آن استفاده كنید.

4 - هنگام سرخ‌كردن موادغذایی، حرارت را از 180 درجه سانتی‌گراد بالاتر نبرید. بعد از هر بار سرخ‌كردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاك كنید و دوباره روغن بریزید و موادغذایی را سرخ كنید اما بعد از 8 بار حتما ظرف را بشویید. موادغذایی سرخ شده را در اتمام كار روی حوله كاغذی بگذارید تا روغنشان خوب گرفته شود.

5 - برای خوش‌طعم شدن ماهی سرخ‌شده، چند دقیقه‌ای آن را در شیر نمك زده یا خامه تازه یا سیب‌زمینی رنده شده بخوابانید. برای گرفتن بوی ماهی نیز می‌توانید به روغن، قبل از قرار دادن آن روی حرارت، آبلیمو اضافه كنید.

6 - هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر ‌شود.

7 - برای جلوگیری از وا رفتن کوفته گوشت و برنج، در آب قدری آرد بریزید و حرارت را بالا ببرید.

8 - اگر به غذا بیش از حد فلفل زده‌اید و خیلی تند شده است، چند دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت، آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.

9 - برای گرفتن بوی پیاز قبل از خرد كردن آن در غذا، اجازه دهید 5 دقیقه در آبجوش قل بزند. حتی می‌توانید پیاز را برش بزنید و چند ساعتی در آب، روغن یا آبلیمو قرار دهید.

10 - برای گرفتن بوی كلم در غذا می‌توانید از تكه‌ای نان خشك یا یك قاشق سوپخوری آرد استفاده كنید.

11 - برای نگهداری سبزی‌ها بعد از شستشو، آنها را در حوله كاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یك كیسه پلاستیكی، در یخچال قرار دهید.

12 - اگر می‌خواهید رنگ و بوی ادویه‌های قرمزرنگ حفظ شود، آنها را در یخچال نگهداری كنید.

13 - اگر گوجه‌فرنگی‌ای خریده‌اید كه هنوز كاملا قرمز و رسیده نیست، چند روزی آن را در آفتاب یا محیط گرم بگذارید و بعد به یخچال منتقل كنید.

14 - برای شستن قارچ هرگز آن را در آب خیس نكنید بلكه با كمك یك برس نرم قارچ را تمیز و با دستمالی مرطوب پاك كنید و بعد با آب (در حد یك آبكشی ساده) بشویید.

15 - برای اینکه برنج سفید شود، می‌توانید چند قاشق غذاخوری ماست داخل ظرف برنج در حال جوش بریزید.

16 - اگر برنج بیش از حد جوش خورد، 3-2 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود.

17 - اگر می‌خواهید سیب‌زمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن كمی کره یا روغن روی آن بمالید.

18 - برای ترد شدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و 2 قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلم‌ها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از مدت كمی آنها را آبکش كنید. اگر کلم خردشده را در ظرف فلزی بریزید و چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید هم بسیار ترد خواهد شد.

19 - برای سرخ شدن سریع‌تر پیازها، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار‌ پیازها سریع‌تر سرخ می‌شوند و طعم بهتری پیدا خواهندكرد.

20 - به جای شكستن تخم‌مرغ با لبه ظرف، از سطحی صاف استفاده كنید. به این ترتیب هرگز پوسته تخم‌مرغ وارد غذا نمی‌شود.


منبع : دلگرم 

 

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: دو شنبه 21 مهر 1393 ساعت: 5:2 منتشر شده است
نظرات()

ليست صفحات

تعداد صفحات : 2
صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

ورود کاربران

نام کاربری
رمز عبور

» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری

تبلیغات

متن

چت باکس


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

پشتيباني آنلاين

پشتيباني آنلاين

آمار

آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 18
کل نظرات کل نظرات : 3
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا تعداد اعضا : 0

درباره ما

به وبلاگ من خوش آمدید

تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دانستنیها و آدرس 1danestani.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






خبرنامه

براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود