انواع دامن
کت و ژاکت کودکان و بزرگسالان
پیراهن دخترانه
انواع جوراب
کفش روفرشی بافتنی
طرز تهیه حلقه مرغ با تصاویر،بهترین غذا برای مهمانی های شما
طرز تهیه حلقه مرغ با تصاویر: یادگیری پخت حلقه مرغ که یک غذا با تزیین زیبا و طعم عالی برای سفره های مهمانی شماست .
طرز تهیه حلقه مرغ با تصاویر
موادلازم :
1. حدود 2پیمانه آرد
2. 1ق م مایه خمیر فوری
3. 1ق م شکر
4. 1ق م نمک
5. روغن 3ق س
6. آب ولرم حدود نصف پیمانه
مواد میانی :
1. سینه مرغ ریز شده 1عدد
2. پیازچه وریحان خرد شده کمی
3. پیاز خرد شده 1عدد سیر 1حبه
4. فلفل دلمه ای رنگی به میزان لازم
5. پنیر خامه ای 100 گرم
6. پنیر چدار 3ق
7. پنیر پستو کمی
خوب خمیر را اول آماده میکنیم آرد نمک وشکر ومایه خمیر فوری را کمی مخلوط بعد روغن را اضافه میکنیم بعد آرام آب را اضافه کرده تا حدی که خمیر بشه اگه سفت بود مقدار آب را بیشتر کنید بعد خوب ورز میدیم 1ساعت بهش استراحت میدیم .
بعد از1 ساعت خمیر را به صورت دایره باز کرده
وبرش میدیم مثل عکس زیر
ودر سینی چرب شده میذاریم بصورت شکل زیر میذاریم
بعد پباز را تفت میدیم
سینه مرغ را ریزکرده با نمک وفلفل مزه دار میکنیم وبا 1حبه سیر رنده شده به پیازها اضافه میکنیم
حالا فلفل دلمه ای رنگی خرد شده وریحان وپیازچه خرد شده را هم اضافه میکنیم
پنیرها را داخل ظرفی ریخته
حالا مواد پخته شده را به پنیرمون اضافه میکنیم
موادرا روی خمیر پهن شده مثل تصویر زیر میریزیم
ونوک مثلثها رو به زیر خمیر میبریم ودر آخر با زرده تخم مرغ رومال میکنیم وکنجد میپاشیم
و در فر 200 درجه بمدت 20 دقیقه قرار می دهیم.
منبع : دلگرم
این مطلب در تاریخ: دو شنبه 21 مهر 1393 ساعت: 5:25 منتشر شده است
باقیمانده غذاها را دور نریزید!!!!
باقیمانده غذاها را دور نریزید!!!!
پلو سفيد
توپ برنجی
برنج پخته را با كمي جعفري خرد شده، كمي زيره و پنير پارمزان رنده شده مخلوط كنيد. در 2 ظرف جداگانه پودر سوخاري و كنجد بريزيد و در ظرفي ديگر يك تخممرغ بشكنيد.
در ماهيتابهاي روغن بريزيد و بگذاريد تا داغ شود. با مايه برنج، گلولههايي به اندازه گردو درست كنيد، ابتدا در تخم مرغ بغلطانيد، بعد در پودر سوخاري، دوباره در تخممرغ و بعد در كنجد، در نهايت هم در روغن بيندازيد تا كمي سرخ شود. حالا شما يك وعده غذايي خوشمزه و سبك داريد.
ته چين
ميتوانيد برنجهاي اضافي را حتي اگر پلو قاطي (عدس پلو، لوبياپلو، باقالي پلو) هستند، با تخممرغ و ماست و كمي زعفران مخلوط كنيد و يك تهچين خوشمزه با آن درست كنيد.
اگر كمي گوشت يا مرغ پخته ريش ريش شده هم بين لايههاي برنج بگذاريد كه ديگر يك تهچين مجلسي خواهيد داشت. روي تهچين را با كمي زرشك و خلال بادام و خلال پسته و كشمش پلويي كه در روغن و كمي زعفران تفت داده شدهاند تزيين كنيد. هيچيك از اعضاي خانواده متوجه نميشوند قبلا از آن غذا خوردهاند.
ماكارونی و لازانيا
سالاد ماكارونی
اگر لازانيا درست كرديد و ورقهاي لازانياي غوطه ور در آب جوش زياد آمد، نگران نباشيد. ميتوانيد آنها را درحاليكه بينشان سلفون يا نايلون قرار دادهايد در فريزر نگهداريد و يكبار ديگر از آنها استفاده كنيد.
يا اينكه آنها را در قطعههاي كوچك برش بزنيد و با آن سالاد ماكاروني درست كنيد. كافي است كمي ذرت، سوسيس يا كالباس، گوجهفرنگي و خيارشور نگيني خرد شده و به ميزان لازم سس مايونز و نمك و فلفل به آن اضافه كنيد.
كيک اسپاگتی
اگر ماكاروني شب قبل زياد آمد و اهل غذاي مانده خوردن نيستيد، ميتوانيد به آن دو، سه تخممرغ كامل اضافه كنيد و با كمي زعفران مخلوط كنيد و در ماهيتابه بريزيد و با آن كوكو درست كنيد. حتي ميتوانيد اين مواد را در ظرف كيك بريزيد و در فر بگذاريد و كيك ماكاروني داشته باشيد.
كاهو
كوكوی كاهو
برگهاي ضخيم و بيروني كاهو يا كاهوهاي سسنزده سالاد را دور نريزيد. آنها را در ميكسر خرد كنيد و سبزي معطر، بيكينگ پودر، دارچين، زردچوبه، پودر سير، گردوي خرد شده و اگر دلتان خواست كمي زرشك و كمي نمك و زعفران به آن اضافه كنيد. حالا به ميزان لازم تخممرغ در آن بشكنيد و خوب هم بزنيد تا همه مواد با هم مخلوط شوند و در روغن داغ شده بريزيد. حتما از طعمش خوشتان ميآيد؛ اين يك غذاي قديمي مادربزرگانه است.
مرغ پخته
ساندويچ و پيتزای مرغ
مرغهاي پخته را ميتوانيد خرد كنيد و با كمي قارچ و فلفل دلمهاي و ذرت تفت بدهيد. بعد روي نان تست بگذاريد و روي آن پنير پيتزا بريزيد و در ساندويچ ساز قرار دهيد تا يك ميان وعده يا غذاي پيكنيكي سريع نصيبتان شود.
ميتوانيد همين مواد را روي نان تست بريزيد، با پنير پيتزا و سس گوجه فرنگي روي همه مواد را بپوشانيد و در فر قرار دهيد تا نان برشته و پنير آب شود. پيتزا يك نفره خوشمزه شما آماده است.
پلو مرغی
اگر مرغتان از قيافه افتاده و خرد شده بود، ميتوانيد پلو مرغي درست كنيد. به اين ترتيب كه برنج را بپزيد و آبكش كنيد و بعد مرغ را كه كمي ادويه (دارچين، فلفل و زعفران) زدهايد، لايه لايه، بين برنج قرار دهيد و بهجاي آب و روغن، آب مرغ را روي آن بريزيد. در آخر با زرشك و برنج زعفراني تزيينش كنيد.
كوكوی مرغ
مرغهاي پختهاي را كه رب ندارند ريش ريش كنيد. 2يا 3سيبزميني متوسط را بپزيد و رنده كنيد. حالا مرغها و سيبزمينيها را با 3تخممرغ و كمي نمك، فلفل، زعفران، زردچوبه و دارچين خوب مخلوط كنيد. در ماهيتابه روغن بريزيد و بعد از اينكه داغ شد همه مواد را در آن بريزيد. بعد از سرخ شدن يك طرف، كوكو را قطعه قطعه كنيد و برش گردانيد. يك شام پيكنيكي خوشمزه در انتظار شماست.
سيب زمينی شكم پر
سيبزميني را خوب بشوييد و بگذاريد تا بپزد ولي له نشود. وقتي خنك شد، بخش كوچكي از سر آن را ببريد و داخل آن را تا نيمه خالي كنيد.
حالا تكههاي مرغ پخته و فلفل دلمهاي و پنير پيتزا را با كمي پودر آويشن داخل شكم سيبزميني بريزيد و آن را در فويل بپيچيد و در فر بگذاريد، آنقدر كه پنير آن آب شود.
منبع : دلگرم
این مطلب در تاریخ: دو شنبه 21 مهر 1393 ساعت: 5:14 منتشر شده است
20 فوت مهم آشپزی که نمی دانید
20 فوت مهم آشپزی که نمی دانید!
سرآشپزهای معروف این نكتهها را رعایت میكنند و به همین دلیل آشپزی آنها همیشه مثالزدنی است.
1 - اگر کاهو تلخ است، میتوانید آن را چند دقیقهای (حدودا 15 دقیقه) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهید.
2 - میوههای قرمزرنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در یخچال قرار دهید تا زمان بیشتری سالم بمانند و لهیده نشوند.
3 - همیشه سیب را داخل نایلون پلاستیكی درباز در یخچال قرار دهید. سیب گازی از خود متصاعد میكند كه به بهتر رسیدن سایر میوهها و سبزیها كمك خواهدكرد، بنابراین اگر میوه نرسیدهای دارید، از سیب برای رسیدن سریعتر آن استفاده كنید.
4 - هنگام سرخكردن موادغذایی، حرارت را از 180 درجه سانتیگراد بالاتر نبرید. بعد از هر بار سرخكردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاك كنید و دوباره روغن بریزید و موادغذایی را سرخ كنید اما بعد از 8 بار حتما ظرف را بشویید. موادغذایی سرخ شده را در اتمام كار روی حوله كاغذی بگذارید تا روغنشان خوب گرفته شود.
5 - برای خوشطعم شدن ماهی سرخشده، چند دقیقهای آن را در شیر نمك زده یا خامه تازه یا سیبزمینی رنده شده بخوابانید. برای گرفتن بوی ماهی نیز میتوانید به روغن، قبل از قرار دادن آن روی حرارت، آبلیمو اضافه كنید.
6 - هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.
7 - برای جلوگیری از وا رفتن کوفته گوشت و برنج، در آب قدری آرد بریزید و حرارت را بالا ببرید.
8 - اگر به غذا بیش از حد فلفل زدهاید و خیلی تند شده است، چند دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت، آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.
9 - برای گرفتن بوی پیاز قبل از خرد كردن آن در غذا، اجازه دهید 5 دقیقه در آبجوش قل بزند. حتی میتوانید پیاز را برش بزنید و چند ساعتی در آب، روغن یا آبلیمو قرار دهید.
10 - برای گرفتن بوی كلم در غذا میتوانید از تكهای نان خشك یا یك قاشق سوپخوری آرد استفاده كنید.
11 - برای نگهداری سبزیها بعد از شستشو، آنها را در حوله كاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یك كیسه پلاستیكی، در یخچال قرار دهید.
12 - اگر میخواهید رنگ و بوی ادویههای قرمزرنگ حفظ شود، آنها را در یخچال نگهداری كنید.
13 - اگر گوجهفرنگیای خریدهاید كه هنوز كاملا قرمز و رسیده نیست، چند روزی آن را در آفتاب یا محیط گرم بگذارید و بعد به یخچال منتقل كنید.
14 - برای شستن قارچ هرگز آن را در آب خیس نكنید بلكه با كمك یك برس نرم قارچ را تمیز و با دستمالی مرطوب پاك كنید و بعد با آب (در حد یك آبكشی ساده) بشویید.
15 - برای اینکه برنج سفید شود، میتوانید چند قاشق غذاخوری ماست داخل ظرف برنج در حال جوش بریزید.
16 - اگر برنج بیش از حد جوش خورد، 3-2 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود.
17 - اگر میخواهید سیبزمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن كمی کره یا روغن روی آن بمالید.
18 - برای ترد شدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و 2 قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلمها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از مدت كمی آنها را آبکش كنید. اگر کلم خردشده را در ظرف فلزی بریزید و چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید هم بسیار ترد خواهد شد.
19 - برای سرخ شدن سریعتر پیازها، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار پیازها سریعتر سرخ میشوند و طعم بهتری پیدا خواهندكرد.
20 - به جای شكستن تخممرغ با لبه ظرف، از سطحی صاف استفاده كنید. به این ترتیب هرگز پوسته تخممرغ وارد غذا نمیشود.
منبع : دلگرم
این مطلب در تاریخ: دو شنبه 21 مهر 1393 ساعت: 5:2 منتشر شده است
نکات مهم در خوراکی ها
نکات مهم خانه داری،مهم ترین نکات خانه داری مورد نیاز شما
نکات خانه داری،از شستشو گرفته تا آشپزی و تمیز نگاه داشتن خانه،در بسیاری از موارد مسائل کوچک اما بسیار مفید و کارآمد هستند و دانستن این نکات برای زندگی هرچه بهتر و فراهم کردن بهترین محیط برای زندگی لازم است
نکات خانه داری:از بین بردن بوي غذا:
اگر خانه ي شما از بوي غذا پر شده و باعث ناراحتی خانواده می شود، از دود اسفند و یا دود خاکشیر استفاده کنید و یا با دود کردن دارچین می توانید کاملاً بوي غذا را از بین ببرید در ضمن دود اسفند باعث ضد عفونی کردن محیط هم می شود.
نکات خانه داری:چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی
1- متأسفانه بسیاري از خانمها بعد از خردکردن گوجه براي درست کردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آنها قرمزتر شود. در صورتی که کار بسیار اشتباهی است. چون تمام املاح معدنی لازم براي بدن داخل همان آب سفید است درضمن همین آب سفید مانع فاسد شدن رب می شود.
2- براي اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.
3- روي ظرف رب کمی روغن آب شده بریزید تا دیگر کپک نزند.
نکات خانه داری:خارج شدن راحت نمک از نمک پاش:
براي اینکه نمک راحت تر از نمک پاش خارج شود می توانید چند عدد برنج خشک داخل نمک پاش بریزید.
نکات خانه داری:آسیاب کردن فلفل:
در نظر داشته باشید که حتماً فلفل ها را درهواي آزاد آسیاب کنید. یک دستمال را چند تا زده و جلوي دهان خود بگیرید وبعدفلفل ها را آسیاب کنید،وپس از آسیاب کردن،چند ثانیه صبر کنید تا ذرات فلفل ته نشین شود وبعد در آسیاب را باز کنید.چند مرتبه دستانتان را با آب وصابون بشویید.مواظب باشیددستتان به چشمتان برخوردنکندزیرا باعث سوزش چشم شمامیشود.
نکات خانه داری:یک نکته در مورد زودپز:
همیشه در نظر داشته باشید که نباید هرگز روي زود پزي که تازه خاموش کرده اید آب بریزید، زیرا هم خطرناك است و هم اینکار باعث می شود، زودپز شما تبدیل به دیرپز شود و دیگر زودپز شما غذا را زود نپزد.
نکات خانه داری:دستگاه بخار پز در خانه:
براي ساختن این دستگاه یک قابلمه را آب کرده و آبکشی روي آن قرار دهید. مقداري آب در قابلمه بریزید به میزانی که آبکش با آب برخورد نکند و حالا هر موادي را که میخواهید بخار پز کنید، روي آبکش قرار دهید. اجاق گاز را روشن کنید تا مواد غذایی شما بخارپز شود.کافی است چند دانه گوش ماهی را در کتري یا سماور قرار دهید، تا آهک موجود در آب را جذب کند.
نکات خانه داری:جلوگیري از سیاه شدن ظروف آلومینیومی:
هنگام پختن حبوبات داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو اضافه کنید، با اینکار هم ظرف شما سفید می ماند و هم طعم حبوبات بهتر می شود.
نکات خانه داری:اگر می خواهید آب سریعتر جوش بیاید:
اگر عجله دارید و می خواهید آب قابلمه شما سریعتر جوش بیاید، کمی نمک به آن اضافه کنید.
نکات خانه داری:سریع جوش آمدن آب سماور:
اگر می خواهید آب سماور زود جوش بیاید ابتدا تا نیمه سماور را آب کنید. بعد از گرم شدن، بقیه ي آب را داخل سماور بریزید.
نکات خانه داری:آشپزي در خارج از شهر:
اگر براي پیک نیک به خارج از شهر رفتید و اجاق براي پختن در دسترس نداشتید و خواستید از آتش براي پختن غذا استفاده کنید، براي جلوگیري از سیاه شدن ظروف می توانید کمی خمیر ریش به ته ظرف بمالید، و روي آتش بگذارید از سیاه شدن ظروف جلوگیري می شود.
نکات خانه داری:استفاده از سویا در برنامه ي غذایی:
همانطور که می دانید سویا ماده ي غذایی بسیار خوبی است که همه ي افراد بخصوص افرادي که داراي فشار خون وچربی هستند باید مصرف کنند. بعضی از افراد تمایل زیادي به خوردن سویا ندارند. براي اینکه بتوانید از سویا در برنامه ي غذایی خود استفاده کنید از این روش کمک بگیرید:
500 گرم سویا را درون آب خیس کنید. بعد از چند ساعت که کاملاً سویاها خیس شدند آنها را چرخ کنید. سپس با 500 الی 1000 گرم گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و حالا آنها را بسته بندي کنید و داخل فریزر قرار دهید. با این کار سویا طعم گوشت چرخ کرده را بخود می گیرد و براحتی می توانید از آن براي پخت غذا کمک بگیرید.در ضمن در خرجی خانه هم کمک شایانی کرده اید.
نکات خانه داری:جدا کردن نان شیرینی از قالب
اگر نان شیرینی از قالب جدا نمی شود از این راه استفاده کنید: یک پارچه را داخل آب خیلی داغ فرو کنید و دور قالب شیرینی بپیچید و چند دقیقه صبر کنید، نان شیرینی از قالب به راحتی جدا می شود.
نکات خانه داری:پخت غذا با حرارت ملایم
اگر شما هم از جمله خانمهایی هستید که عقیده دارید، اگر غذا با حرارت ملایم پخته شود خوشمزه تر است لازم است بدانید که گاهی این روش، نتیجه دلخواه ندارد به عنوان نمونه اگر می خواهید گوشت یا مرغ را با حرارت کم بپزید، ابتدا قطعات گوشت را در روغن تفت دهید، تا طلایی شود و اطراف آن تغییر رنگ دهد. سپس آنرا روي حرارت ملایم بپزید با طلایی کردن گوشت لایه سرخ شده محافظی براي قسمتهاي دیگر گوشت می شود و از له شدن آن جلوگیري می کند. کافی است قطعات گوشت را در تابه گود یا قابلمه بچینید و آب را به آن اضافه کنید، تا یک چهارم ضخامت قطعات گوشت آب باشد. سپس با درجه حرارت متوسط در ظروف درباز یا نیمه باز بپزید گه گاهی نیز گوشتها را زیر و رو کنید و در صورت لزوم آب به آن اضافه کنید.
نکات خانه داری:بریدن پنیر
براي اینکه پنیر شما بهتر بریده شود از کارد کند استفاده کنید. و راه دیگر آن این است که کارد را کمی گرم کنید وسپس پنیر را برش دهید.
راه دیگر اینکه با یک نخ تمیز و ضخیم مثل نخ عمامه استفاده کنید دوطرف نخ را بگیرید و از بالا تا پایین قالب پنیر بکشید. پنیر بصورت صاف بریده می شود.
نکات مهم خانه داری:نکته در مورد عسلی که شکرك زده باشد
اگر عسل شما سفت شده و در ضمن سفید شده یا به اصطلاح شکرك زده و دیگر قابل استفاده نیست، می توانید عسل
را در ظرف دیزي یا ظرفی که در آن محکم بسته می شود بریزید بصورتی که آب داخل آن نشود حالا ظرف بزرگتر دیگري بر دارید و
داخل آن آب بریزید و ظرف عسل را ایستاده درون ظرف بعدي بگذارید، اگر فکر می کنید که ظرف عسل وارونه می شود یا تکان
می خورد. یک جسم سنگین روي آن بگذارید تا ثابت بماند.حالا اجاق گاز را روشن کنید تا آب جوش بیاید. با بخار آب، عسل به
حالت اولیه بر می گردد و مطمئن باشید که دیگر تا تمام شدن عسل شکرك نمی زند.
نکات مهم خانه داریجلوگیري از وارفتن کوفته
براي اینکه کوفته هاي شما در آب از هم نپاشد قدري آرد و تخم مرغ به آن بیفزائید و حرارت آتش را زیاد کنید.
نکات مهم خانه داری:اگر فلفل غذاي شما زیاد شد:
اگر فلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و خیلی تند شده است چند دقیقه قبل از آنکه غذا را از روي حرارت بردارید
آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید. به طرز قابل ملاحظه اي تندي غذا از بین خواهد رفت.
نکات مهم خانه داری:اگرحبوبات بی نمک شد:
اگر حبوبات شما بی نمک شد هرگز نمک خشک روي آن نریزید بلکه مقدار نمک مورد نیاز را در آبجوش حل کنید.
سپس داخل حبوبات پخته بریزید. نمک به همه جاي حبوبات می رسد.
نکات مهم خانه داری:خوشمزه تر شدن دلمه برگمو
براي بهتر شدن دلمه برگ مو از چاشنی تمر هندي مخلوط با آب استفاده کنید.
نکات مهم خانه داری:راهی براي بهتر رنگ دادن زعفران
براي اینکه زعفران شما بهتر رنگ بدهد می توانید از روش زیر کمک بگیرید:
درون یک استکان کوچک به مقدار مورد نیاز زعفران ساییده ریخته 2 قاشق غذاخوري آب جوش به آن اضافه کنید. بعد از اینکه برنج
را آبکش کردید و داخل قابلمه ریختید استکان حاوي آب و زعفران را در برنج فرو ببرید. با دم کشیدن برنج زعفران هم دم می کشد
و بهتر رنگ می دهد.
نکات مهم خانه داری:خوشمزه تر شدن کوکو سبزي
براي خوشمزه تر شدن کوکو سبزي از گردوي خرد شده و زرشک استفاده کنید کوکوي شما بسیار خوشمزه می شود.
نکات مهم خانه داری:راهی براي تشخیص سوسیس تازه
انگشت سبابه را بر روي سوسیس فشار دهید. بعد از برداشتن انگشت اگر بر روي سوسیس جاي انگشت نماند،
سوسیس تازه است.
پخت برنج
نکات مهم خانه داری:چند نکته در مورد پخت برنج
براي اینکه برنج شما سفید شود می توانید چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج در حال جوش بریزید.
اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده بود.می توانید قاشق غذاخوري آبلیمو به آن اضافه کنید تا برنج شما خراب نشود.
نکات مهم خانه داری:براي از بین بردن بوي سوختگی برنج:
یک تکه نان روي برنج قرار دهید و موقع کشیدن، نان را بردارید. یک عدد پیاز را پوست کنده و در داخل برنج فرو کنید پیاز بوي سوختگی را بخود می گیرد.
نکات مهم خانه داری:براي خوشمزه تر شدن شوید پلو
براي اینکه شوید پلوي شما خوشمزه تر شود می توانید از ادویه مخصوص پلو که سبز رنگ است و (در عطاري ها موجود می باشد) استفاده کنید. بعد از آبکش کردن برنج کمی ادویه لابه لاي برنج بپاشید.
نکات مهم خانه داری:براي خوشمزه تر شدن شیر برنج
اگر می خواهید شیر برنج شما خوشمزه تر شود، برنج را با شیر خیس کنید. این کار باعث می شود که شیر برنج شما خوشمزه تر شود.
نکات مهم خانه داری:اگر برنج شما بی نمک شد
اگر بر اثر فراموشی برنجتان بی نمک شد اصلاً نگران نباشید، موقع کشیدن برنج مقدار مورد نیاز نمک را با مقدار بسیار کمی آب و روغن مخلوط کنید و روي برنج بریزید. با اینکار بی نمکی برنج شما رفع می شود هرگز نمک را مستقیم در روغن نریزید، زیرا نمک در روغن حل نمی شود.
نکات مهم خانه داری:اگر برنج شما شور شد
اگر قبل از آب کش کردن برنج متوجه شدید، که برنج شما شور شده است موقع آب کش کردن برنج آب بیشتري روي
برنج داخل آبکش بریزید. اما اگر بعد از آب کش کردن برنج متوجه شوري آن شدید دیگر چاره اي براي برطرف کردن شوري آن
ندارید. مگر اینکه خورش تتان را بی نمک درست کنید.
نکات مهم خانه داری:آب برنج براي بچه ها
وقتی می خواهید برنج را آبکش کنید یک لیوان از آب آن را بردارید و با یکی دو قاشق ماست مخلوط کنید. این آب برنج در صورتی که شور نباشد براي بچه ها خیلی مفید است.
نکات مهم خانه داری:از بین بردن بوي نامطبوع برنج:
اگر به هر دلیلی برنج خشک شما بو گرفت برنج را روي یک سطح پهن کنید. البته باید حتماً در سایه باشد تا بوي نامطبوع برنج از بین برود. زیرا اگر برنج را جلوي نور آفتاب قرار دهید باعث خرد شدن برنج می شود و برنج حالت خود را از دست می دهد و وقتی که داخل آب جوش می ریزید از هم پاشیده می شود
نکات مهم خانه داری:پخت برنج براي خانمهاي کارمند:
خانم هایی هستند که بیرون از خانه کار می کنند و وقتی ظهر به خانه می آیند، فرصت پختن برنج را ندارند. و یا این
که دوست ندارند از شب قبل برنج آماده کنند. اینگونه افراد از این روش می توانند کمک بگیرند: صبح یا شب قبل برنج را آبکش
دهند، ظهر برنج را کمی آب و روغن دهند و آن را دم کنند. تا سالاد را آماده کنند برنج هم دم کشیده است.
تهیه و تنظیم:مجله اینترنتی دلگرم
منبع : دلگرم
این مطلب در تاریخ: یک شنبه 20 مهر 1393 ساعت: 11:21 منتشر شده است
نکاتی درباره شستشو و نظافت فرش
همه نکات درباره شستشو و نظافت فرش و نگهداری از فرش
اولاً هر دو روز یکبار فرشها را باید جارو کنید وهر هفته یکبار کیسه اي را که براي فرش گذاشته ایدخیس کنید و کاملاً
روي تمام قسمتهاي فرش بکشید.تا اگر در این هفته کثیف شده است، تمیز شود و هر سال یکبار هم باید فرشها راکاملاً بشویید.
شستشو و نظافت فرش و نگهداری از فرش
اشیاء سنگین روي فرش:
اگر اشیاء سنگینی را براي مدت طولانی روي فرش گذاشته اید و حال جاي اشیاي سنگین گود افتاده است نگران نباشید
این مشکل را می توانید با بخار آب حل کنید. به این صورت که کتري را روي اجاق گذاشته تا بجوش اید و حالا بوسیله ي شیلنگ 1 متري بخار را به قسمت مورد نظر برسانید و بعد از آن برس بزنید. پرز فرشها به حال اول خود بر می گردند.
لکه ي شربت روي فرش:
اگر شربت روي فرش ریخت، ابتدا با قاشق شربتها را جمع کنید، سپس یک اسنفج را خیس کنید و به محل مورد نظر
بکشید. اینکار را می توانید چند بار تکرار کنید. اگر دیدید که با این کار لکه ي شربت کاملاً ازبین نرفت، محلولی از الکل و
سرکه به نسبت مساوي تهیه کنید و روي لکه بکشید، تا لکه کاملاً تمیز شود.سپس با اسفنج مرطوب دوباره جاي لکه را پاك کنید.
لکه میوه و آبمیوه روي فرش:
براي از بین بردن لکه ي میوه یا آبمیوه به این روش عمل کنید: ابتدا میوه یا آبمیوه را با قاشق جمع کنید. سپس اسفنج
را در آب سرد فرو برده و به محل لکه بکشید. اگر پاك نشد با مقداري مساوي الکل و آب به محل لکه بکشید، سپس اسنفج مرطوب را روي لکه بکشید، پس از آن با شامپو فرش آن قسمت را تمیز کنید.
تمیز کردن فرش با شامپوي فرش:
ابتدا فرش را کاملاً جارو بکشید سپس مقداري از شامپو را با آب مخلوط کنید و خوب دستتان را در آب تکان دهید تا
کاملاً کف کند، سپس برس نرم را داخل کف زده و به تمام سطح فرش بمالید. پس از آن بگذارید تا کف روي فرش کاملاً خشک فرش شما کاملاً تمیز خواهد شد.
لکه قهوه روي فرش:
ابتدا اضافی قهوه را از روي فرش جمع کنید و بعد اسنفج را در آب و صابون فرو برده و به محل لکه بمالید. چند بار این
کار را تکرار کنید. اگر لکه پاك نشد، می توانید از یک قاشق الکل و یک قاشق سرکه استفاده کنید و بر روي لکه بمالید و بعد از
لکه زدایی کاملاً آن قسمت فرش را آبکشی کنید.
لکه چاي روي فرش:
ابتدا اضافی چاي را از روي فرش با قاشق جمع کنید. سپس اسنفج را که در آب و پودر لباسشویی زده اید روي لکه
بکشید، سپس اسنفج دیگري را در آب نیمگرم زده و به محل لکه بکشید و بعد هم با دستمال خشک، آن قسمت فرش را کاملاً خشک کنید.
لکه نوشابه روي فرش:
می توانید بر روي لکه ي تازه کمی نمک بپاشید و بعد اسفنج خیس را روي لکه بکشید و سپس با آب گرم بوسیله ي
اسنفج آبکشی کنید.
لکه شیر بر روي فرش:
اضافی شیر را با قاشق از روي فرش جمع کنید، سپس در آب گرم پودر لباسشویی بریزید و با اسفنج روي لکه بکشید و
بعد اسفنج را در آب گرم زده و محل لکه را پاك کنید.
اگر گوشه ي فرش شما به طرف بالا ایستاده باشد:
براي از بین بردن این مشکل ابتدا پارچه ي پنبه ي یا حوله ي خیس را همان قسمت پهن کنید و روي آن تخته ي
پلاستیکی مخصوص آشپزخانه قرار دهید و جسم سنگینی روي آن بگذارید. (مانند کتاب) بعد از قسمت فرش ترمیم شود.
شستن فرش و موکت:
براي شستن فرش به اینصورت عمل کنید، که ابتدا فرش را کاملاً خیس کنید. سپس روي تمام سطح فرش پودر ماشین
لباسشویی بپاشید بعد از مدت چند ساعت بر روي فرش برس بکشید و بعد آبکشی کنید، اگر فرش شما 6 متري است بعد از آبکشی کردن آن را لوله کنید.
سپس فرش را بصورت ایستاده کنار دیوار بگذارید، می بینید که به سرعت آب آن خارج می شود و بعد می توانید فرش را در جاي مناسب پهن کنید. تا خشک شود.
و براي شستن موکت به هیچ عنوان از آب گرم استفاده نکنید. زیرا اگر بهترین موکت هم باشد استفاده از آب گرم موکت را از بین برده و موکت شما حالت ارتجاعی خود را از دست می دهد. براي خشک کردن موکت می توانید از همان روش فرش 6 متري استفاده کنید.
تهیه و تنظیم:مجله اینترنتی دلگرم
منبع : دلگرم
این مطلب در تاریخ: یک شنبه 20 مهر 1393 ساعت: 10:46 منتشر شده است
چه خوب است که بتوانیم بدون استفاده از مواد شیمیایی نظافت کنیم چرا که هم از نظر اقتصادی به صرفه است و هم برای سلامت بدن ضرری ندارند. در این مقاله با مجله دلگرم همراه باشید تا قدرت معجزه آسای چند ماده خوراکی را در تمیز کردن خانه و وسایل خانه به شما معرفی کنیم.
1. از جوش شیرین برای براق کردن ظروف شیشه ای و چینی استفاده کنید.
اگر لیوان ها و ظروف شیشه ای تان پر از لکه های زرد شده اند می توانید از جوش شیرین استفاده کنید. به این ترتیب که ظرف ها و لیوان ها را داخل تشت آب گذاشته و به ازای هر ظرف یک قاشق سوپ خوری جوش شیرین به آب اضافه کنید.سپس تمام طول شب بگذارید بماند و صبح با استفاده از اسکاچ ظروف را کاملا آب کشی کنید و از براقیت آن ها لذت ببرید.
2.از جوش شیرین برای از بین بردن لکه های لباس ها استفاده کنید.
اگر نصف فنجان جوش شیرین به شوینده ای که با آن ها لباسهایتان را می شویید اضافه کنید لکه های لباس ها کاملا از بین می روند و تمیزتر از حالت عادی می شوند.
3. از لیمو برای از بین بردن لکه های روی فرش استفاده کنید.
اگر روی فرشتان لکه چای یا هر چیز دیگری بر جای مانده است می توانید با استفاده از کمی لیمو و نمک لکه ها را برای همیشه از بین ببرید. مقداری لیمو و نمک را روی لکه بریزید و با دستمال روی آن بکشید تا لکه از بین برود.
4. از لیمو برای از بین بردن بواستفاده کنید.
اگر پس از خرد کردن پیاز، سیر و یا گوشت دست هایتان بوی نامطبوعی به خود می گیرد می توانید با مالیدن کمی لیمو و آب بر روی دست هایتان بوی مطبوعی به دست هایتان بدهید.
5. از لیمو برای از بین بردن چربی ها استفاده کنید.
هنگام شستن ماهی تابه و یا ظروف فوق العاده چرب می توانید از لیمو به عنوان گزینه کمکی استفاده کنید. به این ترتیب که چند قطره آب لیمو را به مایع ظرفشویی تان اضافه کنید و آن وقت خواهید دید که به سرعت چربی ها از بین خواهند رفت.
3. از لیمو برای از بین بردن لکه های روی فرش استفاده کنید.
اگر روی فرشتان لکه چای یا هر چیز دیگری بر جای مانده است می توانید با استفاده از کمی لیمو و نمک لکه ها را برای همیشه از بین ببرید. مقداری لیمو و نمک را روی لکه بریزید و با دستمال روی آن بکشید تا لکه از بین برود.
4. از لیمو برای از بین بردن بواستفاده کنید.
اگر پس از خرد کردن پیاز، سیر و یا گوشت دست هایتان بوی نامطبوعی به خود می گیرد می توانید با مالیدن کمی لیمو و آب بر روی دست هایتان بوی مطبوعی به دست هایتان بدهید.
5. از لیمو برای از بین بردن چربی ها استفاده کنید.
هنگام شستن ماهی تابه و یا ظروف فوق العاده چرب می توانید از لیمو به عنوان گزینه کمکی استفاده کنید. به این ترتیب که چند قطره آب لیمو را به مایع ظرفشویی تان اضافه کنید و آن وقت خواهید دید که به سرعت چربی ها از بین خواهند رفت.
منبع : دلگرم
3. از لیمو برای از بین بردن لکه های روی فرش استفاده کنید.
اگر روی فرشتان لکه چای یا هر چیز دیگری بر جای مانده است می توانید با استفاده از کمی لیمو و نمک لکه ها را برای همیشه از بین ببرید. مقداری لیمو و نمک را روی لکه بریزید و با دستمال روی آن بکشید تا لکه از بین برود.
4. از لیمو برای از بین بردن بواستفاده کنید.
اگر پس از خرد کردن پیاز، سیر و یا گوشت دست هایتان بوی نامطبوعی به خود می گیرد می توانید با مالیدن کمی لیمو و آب بر روی دست هایتان بوی مطبوعی به دست هایتان بدهید.
5. از لیمو برای از بین بردن چربی ها استفاده کنید.
هنگام شستن ماهی تابه و یا ظروف فوق العاده چرب می توانید از لیمو به عنوان گزینه کمکی استفاده کنید. به این ترتیب که چند قطره آب لیمو را به مایع ظرفشویی تان اضافه کنید و آن وقت خواهید دید که به سرعت چربی ها از بین خواهند رفت.
منبع : دلگرم
6. از روغن زیتون برای جلا دادن سطوح استفاده کنید.
برای براق کردن سطوح فلزی و یا چوبی می توانید از چند قطره روغن زیتون استفاده کنید و آن ها را براق کنید. همچنین برای تمیز کردن کفش هایتان می توانید از روغن زیتون استفاده کنید. فقط کافی است یک قطره روغن زیتون بر روی یک دستمال پنبه ای تمیز بریزید و آن را به کفش هایتان بمالید. کفش هایتان مثل روز اول براق خواهد شد.
7. از روغن زیتون برای از بین بردن برچسب ها استفاده کنید.
چسب و یا برچسب ها روی محصولات مختلف ممکن است از خود اثری باقی بگذارند که زیاد خوشایند نیست. چند قطره روغن زیتون را روی دستمال نخی تمیز ریخته و با کمی فشار آن را پاک کنید.
منبع : دلگرم
8. از مخلوط آب،سرکه و لیمو برای تمیز کردن شیشه ها استفاده کنید.
به میزان مساوی آب و سرکه را با هم ترکیب کنید و چند قطره آب لیمو به آن اضافه کنید و با آن شیشه ها را تمیز کنید. به طور معجزه آسایی براق خواهند شد.
9. از مخلوط روغن زیتون و آب لیمو برای براق کردن مبلمان استفاده کنید.
دو قسمت روغن زیتون و یک قسمت آب لیمو را با هم مخلوط کنید و مبلمان را با آن براق کنید.فوق العاده می شود.
10. از مخلوط نمک و لیمو برای شستن ظرفشویی استفاده کنید.
لکه های سینک ظرفشویی را با ریختن نمک و مالیدن نصف لیمو روی لکه ها از بین ببرید.
11. از مخلوط سرکه و جوش شیرین برای جلا دادن به نقره استفاده کنید.
نصف فنجان سرکه و دو قاشق غذاخوری جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و با آن زیور آلات نقره ای را براق کنید.بگذارید زیورآلات به مدت 3 ساعت یا بیشتر در مخلوط سرکه و جوش شیرین بماند و سپس آب کشی کنید.
رجمه و گرداوری:
بخش خانه داری مجله دلگرم
منبع : دلگرم
این مطلب در تاریخ: یک شنبه 20 مهر 1393 ساعت: 9:48 منتشر شده است
لباس بچه گانه
کیف بافتنی
گل سر و کلیپس
فروش شال گردن . کلاه . دستکش
شال گردن . کلاه . دستکش 90000 تومان . هر کدام جداگانه هم فروخته می شود .
شال گردن . کلاه . دستکش زنانه 90000 تومان خیلی شیک .
شال گردن 45000تومان زنانه و مردانه و بچه گانه
کلاه 20000 تومان در همه رنگ
کلاه 20000 تومان در همه رنگ
کلاه بچه گانه 15000تومان در انواع رنگها
شال گردن طرح جدید 40000 تومان
این مطلب در تاریخ: پنج شنبه 17 مهر 1393 ساعت: 14:44 منتشر شده است
آموزش بافت شال گردن با ماشین بافتنی
آموزش بافت شال گردن با ماشین بافتنی
1- 80 در 80 سراندازی می کنیم .
2- 40 رج کشباف اولیه را با رنگ اصلی می بافیم .(سفید)
3- 4 رج رنگ دوم را می بافیم (صورتی) و 4 رج سفید و 4 رج سرخابی و 3بار تکرار می کنیم و در آخر با رنگ صورتی رنگ بافی را تمام کرده و به هر اندازه که بلندی کشباف را بخواهیم . می بافیم (600 یا 700 رج )
طرح برجسته را نیز با طناب بافی می بافیم .
طناب بافی و ریشه بافی در صفحات دیگر خواهد آمد . انشاءالله
این مطلب در تاریخ: سه شنبه 15 مهر 1393 ساعت: 11:26 منتشر شده است
مقدمه- prelude
بافندگی یا بافتنی گونهای از صنایع دستی است که با بافتن نخ و تبدیل آن به پارچه انجام میشود. در این گونه نخها بصورت حلقههایی در هم تنیده میشوند. بافتندگی هم از طریق دست و هم ماشینی انجام میشود و سبکها و مدلهای گوناگونی دارد. این تفاوت در گونه نخها و همچنین ضخامت میل بافندگی است.
پیشینهٔ بافندگی در ایران
کاوشها و پژوهشهای دانشمندان و پژوهشگران در صد سالهٔ اخیر نشان داده است که ایرانیان از پیشتازانی بودهاند که به کار بافندگی پارچه پرداختهاند. حتا ساکنین ایران باستان در دورهٔ دوم سنگ (یا به اصطلاح عصر حجر میانین) با فن پارچهبافی آشنا بودهاند. برای اثبات این واقعیت، بهترین گواه؛ سفالها، نگینها و مهرههاییاند که بیش از هشت هزار سال قبل از میلاد در ژرفای خاکهای این مرز و بوم جا گرفتهاند. پروفسور کارلتون کن که برای ادارهٔ کل باستانشناسی کار میکرد، ضمن کاوشهایی در سالهای ۱۳۲۸ تا ۱۳۲۹ (1949 تا 1950) در غاری موسوم به غار کمربند در نزدیکی دریای کاسپین، پارچههایی به دست آورد که ثابت میکند اقوام ایرانی از همان آغاز غارنشینی، پشم گوسفند و بز را بهصورت پارچه میبافتند. آزمایشهایی که با کربن ۱۴ بر روی پارچهها انجام گرفت، نشان داد که قدمتشان به ۶۵۰۰ سال قبل از میلاد میرسد.
لنگرها و دوکهایی که طی سی سال اخیر در حفاریهای مختلف بهدست آمده گواه وجود کارگاههای بافندگی در ایران کهن است. باستانشناسانی چون پروفسور گیرشمن و دکتر فیلیس اکرمن تایید میکنند که عمر این دوکها و لنگرها، با نخستین آثار سکونت انسان در فلات ایران مطابقت کامل دارد. در دورهٔ تمدن شوش (۴۵۰۰ سال قبل از میلاد) فن پارچهبافی با توجه به ظرافت پارچه، راه کمال را طی کرده است؛ تیغهٔ مسینی که با سفالهای عهد اول در شوش بهدست آمده و اثر املاح مس بر روی پارچهای که تیغه را در آن پیچیده بودند، گواه این مدعاست. هماکنون قسمتهایی از این قطعه پارچه در موزه لوور موجود است.
از نوشتههای گزنفون چنین برمیآید که، در دورهٔ مادها پارچههایی زیباتر و بهتر از گذشته بافته میشده است. چنانکه کورش هخامنشی تحتتاثیر زیبایی و کمال لباس مادها قرار گرفت و نزدیکان خود را نیز برآن داشت تا مانند مادها لباس بپوشند.
این مطلب در تاریخ: جمعه 5 فروردين 1398 ساعت: 2:5 منتشر شده است
برچسب ها : بافندگی,ایران,دانشمندان , پژوهشگران,آزمایش,پارچه,بافتنی,صنایع دستی,نخ,